torsdag 9. juli 2009

Nytt feriemøte Tirsdag 21 Juli.

Hei hei alle sammen!! Så dere har klart å komme inn fra hagen en liten stund for å sjekke bloggen ja? Det var bra. Litt regn var vel ok nå. Det begynte å bli farlig tørt.
Synes ikke jeg gjorde annet enn å løpe å vanne hele dagen.

Vel. Etter Flor og Fjæreturen synes vi det var på høy tid med et nytt og atter en gang uformelt møte.

Møte som skulle vert hos Ellea i Juni blir tatt nå i Juli i stedet.
Tirsdag 21 Juli. Kl 1900 hos Ellea i vågsbygd.
Send henne mail for veibeskrivelse her.
Har du plantet noe som ble helt feil? Grav det opp og ta det med. Nye hjem til dem finnes sikkert hos noen av de andre. Vi deler rundt av det vi har. Har du ingenting å ta med, så ikke tenk på det. En annen dag er det du som har sådd alt for mye av noe og ikke vet hvordan du skal bli kvitt det. Så det går opp-i-opp etterhvert.
Hyggelig med en mail til Ellea hvis du kommer. Vi sitter som regel ute, så ta med varmt tøy og myggstift!

Vel møtt og alt det der.

Charlotte.

4 kommentarer:

Kristin sa...

Tja, har vært litt til og fra i hagen. Idag gikk agronomen selv med gjødsel på plen osv. (på min oppfordring da) Han har skikkelig teken på det der med å spre, frø og gjødsel. Men blogg har det blitt lite tid til. Jeg har besøk av venner fra Tsjekkia den uken neste møte skal være, men om de har litt andre planer (eller jeg får gitt dem det :-) så dukker jeg nok opp. Godt å komme hjemmefra noen timer når det begynner å toge folk inn her på lørdag 10 og de blir og nye kommer før de første drar, og så blir det vel stille den 26. men ok, kommer bare solen igjen (takker for regnet da) så går alt så meget bedre. 3 barn, 1 tsjekkisk gutt på seks, to av mine barnebarn på 1,5 og 3,5 pluss foreldrene og så noen ekstra gjester på fredagen. Hadde tenkt å leie oss bobil når alt var over, og bare sitte på en fjellovergang og glooo. For sent ute igjen!!!! gode forslag for avslapping hvor som helst mottas med takk av Kristin med mann., Håper jeg får til møtet, det er alltid så koselei

Margrethes hus og hage sa...

Det er vel det eneste tidspunktet i sommer det ikke passer for meg... Dumt da!

Mete sa...

Jaja, dere får kose dere - er ikke hjemme da, dessverre :-(

AnitaH2 sa...

Vil tro jeg kommer...