tirsdag 7. april 2009

VIKTIG! Påmelding til "Flor og Fjæretur" i Juni


Hei alle.
Edith har som sagt klart å skaffe oss plass på Flor og Fjære.-Hurra-hurra-hurra!!!
Men vi har diskutert litt og funnet ut at vi må ha bindende påmelding. Ellers er det så fort gjort at folk glemmer å sette av dato osv.

Pris kr: 790,-. Det er inkludert:
Båt / Ferje fram og tilbake til øya.
Lunch. m. kaffe og drikke.
( Alkohol må betales for selv )

Påmelding og innbetaling sendes til kontonr: 3090.10.81774

Dato for turen er 27 Juni. Vi må være på kaien i Stavanger kl 11.30. Båten går kl 1200. Vi regner da med å starte fra Kristiansand rundt 07.30 så vi har god tid.

Vi kjører biler bort. Organisering av dette tar vi etterhvert. Vi er flere som kan kjøre og har plass i bilene.

Vi håper at alle som har lyst til å være med melder seg på så raskt som mulig, så vi kan være sikre på at dette går i boks.
Ingen kommer til å angre på denne turen. Jeg har ikke vert på øya selv. Men de som har vert der kan garantere for dette!

4 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Caount me in! Jeg skal sørge for å få betalt med en gang lønna har kommet inn den 12. Nei forresten det er jo midt i påska...da kommer den inni morgen! Jippi!

AnitaH2 sa...

Jeg er også med. Men kan vi rette det til Flor og Fjære?

Unknown sa...

Himmel, AnitaH2.. jeg visste søren meg ikke at det hette det. Men det høres jo mye mer logisk ut. Ha-ha!! Har rettet det nå.

Kristin sa...

Jeg SKAL være med!!!!
innbetaling i morgen, I morgen men ikkje i dag, eller....? Jo kanskje det blir i dag. Klokka er jo allerede på en ny dag, det er ikke jeg. Nettopp kommet inn fra kveldssjekk i drivhuset etter en ellers noe hektisk dag.