torsdag 30. april 2009

Nytt møte med en smak av sommer

Nå er vi virkelig i gang her! Tirsdag møttes vi hos Charlotte og vi satt ute hele kvelden:-) Da begynner det å smake av sommer gitt!

Vi hadde med et nytt medlem, Margrete, og jeg håper virkelig at vi ikke skremte vannet av henne. Enten slapp hun ikke til orde mellom alle vi som har så mye vi skulle ha sagt eller så ble hun forhørt.......Ja ja... den skal tidlig krøkes som god hagegalkrok skal bli!

I tillegg til å skravle fikk vi endelig oppleve hagevandring igjen. Det var nå noen av dem som vet og husker hva alle disse vakre vårblomstrende staudene heter skulle skrevet her.......Men vakkert var det. Og det var også befriende tomt i Charlottes drivhus fordi så mange av plantene der hadde flyttet ut i vårsolen.

Vi hadde vel håpet at vi skulle få snoket oss til en kveldsstund i det vakre nye drivhuset til Janne neste gang, men hun er mye opptatt på den tiden så vi får ha det til godes. Derfor samler vi oss hos meg i stedet. Jeg foreslår enten 26. mai eller 2.juni.

Ellea

4 kommentarer:

Margrethe sa...

Heisann! Neida, ble ikke skremt :)
Har fått meg blogg, da. Ble litt inspirert av dere andre som hadde blogger alle sammen.
Vurderer det dit hen, at blogging kan man lett bli hektet på...

Margrethe

Mete sa...

Hyggelig var det, ja! Og jeg ønsker gjerne 2.juni som treffdato. Kan saktens være hos meg også.. Men det ser vi, hva?!

Kristin sa...

Ja, det var en hyggelig kveld vi hadde. Våren er en travel tid, men om det blir 26. mai eller 2. juni er det samme for meg. Holder helsa, så kommer jeg bare jeg vet tid og sted.

Kristin

AnitaH2 sa...

Foreslår også 2. juni, siden 26. mai er en av dagene vi kan velge pileflettingskurs!