onsdag 4. mars 2009

Hurra det er snart vår!!!ÅÅÅÅÅ... nå er vi igang. Forrige møte hos AnitaH2 bar sterkt preg av at frøsesongen er i full gang.

Det er armer og bein i lufta, diskusjonen flyr om navn, latinske navn, norske navn.. til og med veeeldig lokale navn. Alt dette er forvirrende og nesten umulig å følge med på for mange. Men det er jo det som gjør det så moro.

Noen frøplanter har de eksotiske navnene som Anchusa Leptophylla... men også navn som "De blå". Ha-ha! Samme det, bare det fungerer for den enkelte. Ingenting er feil.
Ellea hadde med seg et helt brett av "slengere" som hun kallte det. Det betyr visst, "sånn en-av-hver-som-er-blitt-til-overs-planter". Vi er alle enige om at Slengere er et lettere begrep. Disse fikk alle et nytt hjem, og var lykkelige.

Plassproblemer, symmetri og orden i hagen var også et tema. Tror vi ble enige om at "der det er hjerterom er det husrom-planløsningen" er hyppig brukt blandt de hagegale. Symmetri og orden kan de ha andre steder. Her er gleden det viktigste.

Neste møte blir hos Titti den 31 Mars Kl 1900. Si ifra hvis dere kommer til henne. Email for veibeskrivelse her. Telefonr står i medlemslisten dere fikk på mail. :-)

6 kommentarer:

AnitaH2 sa...

Takk for besøket, alle sammen! Og takk for treffsikkert referat, Charlotte.
Så håper jeg at vårt nye medlem ikke ble skremt av den lokale latinen!

Damer, dere er én stor vitamin-innsprøytning, jeg smiler fremdeles! Som gubben tørt bemerket; det virket som det var få pinlige pauser! ;-)

Unknown sa...

Ja det var godt å ha ditt blide åsyn tilbake AnitaH2. Mer-mer!

Ellen Walnum sa...

Sitter her på hotellet mitt i Tromsø og smiler jeg også ved tanke på den hyggelige kvelden vi hadde:-)

norskeyper sa...

hei. dere har hatt det kjempekoselig skjønner æ... som vanlig. Og Charlotte er den perfekte referent også som vanlig. Virkelig moro lesning. Neste gang kommer også jeg..kryss kryss...Men nå er det gang i stua jallfall...dvs alt er revet...men å tid det kommer opp igjen er noe uklart...hmmm..Håper å sees snart.

Mete sa...

Kjenner at jeg virkelig gikk glipp av noe denne gangen.. Takk for godt referat, og jeg håper virkelig at jeg får til å prikke inn neste møte hos Titti!

Anonym sa...

dette er en prøve. Hilsen charlotet.