tirsdag 5. april 2011

Hva med et møte etter at Darwin importen har kommet "i hus"??

Ja nå har det vært stille her på bloggen lenge......Men nå er jo våren her og vi må få samlet troppene igjen:) Hadde det vært en ide å ha et møte etter at vi som bestilte fra Darwin, har fått plantene våre (de blir hentet hos Trine og kommer hit til helgen). Jeg kommer nok ikke til å trenge alle mine, siden vi måtte bestille 3 av hver, så kanskje noen andre har lyst til å overta noen??

Vi som har bestilt og har noen å avse, kan jo legge ut liste her på bloggen.

Vi kan gjerne være hos meg. Stu oss sammen under paviljongen og pushe litt planter:)

Ellen

12 kommentarer:

Kristin sa...

Hei! Ja det er lenge siden.. ihvertfall siden jeg var med. Jeg er nok en sinke i år. har nettopp sådd mine første, dvs, jeg må nok snart begynne å prikkle. Jeg møter gjerne om det passer med dag og tid. har intet å tilby men kjøper gjerne

Unknown sa...

Ja Ellen!! Knallidè!!!!

amo sa...

Høres hyggelig ut! Jeg kommer dersom dagen passer.

Ellen Walnum sa...

Ja men da er vi iallefall, 4 om dagen skulle passe bra:) vi få høre med Merete også om hun ønsker å kvitte seg med noen av sine. Jeg har fri dagene i mellompåsken. Er det mange av dere som reiser bort hele påsken?

Mete sa...

Merete må definitivt kvitte seg med noen av sine også... Kommer om dagen passer, og hvis ikke skal jeg vel få ut overskuddsvarene, om ikke annet!
Liste kommer bare jeg får oversikten selv over hva jeg faktisk har bestilt :-0 (lenge siden....)

Blomsterguri sa...

Jeg kommer også om dagen passer - har ikke fyllt opp drivhuset enda - avventer pushing.... :-)

Ellen Walnum sa...

Ja men da ser det ut til at vi kan samles en av dagene i mellompåsken. Siden Mete er usikker på om hun er her onsdag, kunne vi kanskje avtale tirsdagen? Siden det når en gang er vår satser vi på å sitte ute. Enten i paviljongen eller på soveromsterassen. Med to gassvarmere blir det garantert varmt nok, men kle dere godt:) Plantene kan settes inn i drivhuset og pushes derfra.

Mete sa...

KOMMER PÅ PUSHEAFTEN :-)

Kristin sa...

når dere skriver mellompåske er det da den 19. dere sikter til? om alt gar i plan, så stikker jeg innom en liten tur, om ikke gubben forventer at jeg må være hjemme hele kvelden.han har bursdag, men ikke rund. Med i kurven min finnes ikke noe for bytte eller salg. kun min lille Chico, en 8 uker gammel Toy Puddel. Jeg tar også lommeboken med om jeg finner noget der frister. OK?

Anonym sa...

Skjønte først nå at jeg kan legge inn anonymt også her..skal prøve jaffall. Jeg kan ikke på tirsdag 19 dessverre. Reiser på morran den dagen. Så kos dere masse-edith

Ellen Walnum sa...

Så fint at du kanskje kommer Kristin, med toy puddel og lommebok og det hele......men synd at ikke du kommer Edith, det er liksom ikke helt det samme uten deg da......

Ellen Walnum sa...

Det ser ut som det har blitt litt misforståelse når det gjelder dato for møtet. Det er ikke i morgen, en tirsdag 19. april. Altså i påskeuken:)