onsdag 14. oktober 2009

Oktobermøte

Tirsdag kveld møttes vi på Haumyrheia skole til møte hos Merete. AnitaH2 nevnte for en tid tilbake at et høstmøte kunne være et hjelpehverandremeddatating-møte, og siden jeg er så heldig å ha noen datarom til diposisjon, så var saken grei.

7 damer med frø i boker og poser, til og med noen som spirte, benket seg på personalrommet og skravla gikk som vanlig. Etter pushing av frø som varierte fra “rare greier fra Turkmenistan” til doble Cosmos, gikk vi til maskinene.

I utgangspunktet trengte vi kanskje ikke så mye hjelp, men stemningen steg da Live Writer ble lansert som toppers å skrive blogginlegg i. Blanke i øynene fulgte vi med da Charlotte og Ellen øste av sin kunnskap også her, og noen skrev så blekket sprutet. Ellers gikk det i Photoscape – et glimrende program til å stæsje bilder i.

Kvelden ble avsluttet med en svins bortom anegalleriet i gangen der Charlotte fant igjen både seg selv og andre 80-talls berter / hunks, og litt mer frøpushing før vi fikk hælene med oss ut omtrent i det alarmen slo seg på.

Takk for en hyggelig kveld!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Ja tusen takk for en super kveld. Skikkelig artig. FIkk helt hjemlengsel jeg altså.

Ellers så blir neste møte hos Amo. Kanskje rundt den 10 NOv. Men mer info kommer.

AnitaH2 sa...

Godt å se dere igjen! Flott å lære om både det ene og det andre!

josimo sa...

Så hyggelig dere har det da,stas å finne en gjeng med hagegale som kan møtes over en hobby.
Fanget min interesse.....dobbel cosmos,hvilke frø firma har de,vet du det?

Og du , så hyggelig at du likte bildet mitt inne på kattebloggen.Det er Elleville Elmer 1 uke,som er avbildet. Han var så rolig og fattet ,så jeg tenkte jeg ville gi han et navn som det har litt fart i

Kos deg i kvelden