fredag 21. august 2009

Søgne innvadert igjen.


Møtet hos Edith i Søgne forrige tirsdag var som alltid preget av myye skravling og intense armbevegelser.
Det er bare SÅ herlig å kunne endelig spørre og grave om alt vi lurer på. Og få hjelp, eller bare enda flere spørsmål tilbake. Det er det som gjør det så gøy.
Noen planter fikk nye hjem og flere byttinger blir det vel etterhvert.
Jeg personlig ser at jeg må dele masse i hagen min!! Hint-hint.
Neste møte blir på Lund! Vi tar en titt på Solfrids kolonihage, som i følge henne selv, kunne trenge litt inspirasjon av oss hagegale. Nærmere tidspunkt for dette kommer i løpet av noen dager. Men vi satser på en gang i løpet av September.
Frø: Saml frø av det du har i hagen!! Vi kan jo arrangere en frøbyttekveld i vinterens mulm og mørke?

2 kommentarer:

Kristin sa...

Ja, det var et koselig møte hos Edith. Jeg som skulle trimme frem og tilbake ble "snytt" for returen. Er ikke lett å si nei når noen spør om de skal kjøre deg 2 km hjem kl. 22.00!!!!!!!!!! Ellers er du heldig som kan se hva som må skje med stauder osv. Jeg jobber pt. med over 50 meter med hekk, Det er svartsurbær( Aronia). Den er blitt altfor høy, altfor bred osv, i tillegg er den stappfull av store modne svarte, nei ikke bjørnebær, men, andre helt idiotisk sunne bær. stappfulle av antioksidanter.) Noen som vil ha????????. smaker ikke særlig godt, men dog, det er det vel ingen medisin som gjør :-)

AnitaH2 sa...

Tenkte masse på dere, men det var ikke aktuelt å være SÅÅÅ generøs med basiluskene....
Så flott at vi skal få se en vaskeekte kolonihage!

Og ja, jeg har plukket litt frø. Men hvor la jeg nå dem, da?