onsdag 17. desember 2008

Førjulssamling i drivhuset


I går var det jeg som hadde gleden av å ha Vågsbygd Hagegale på førjulsbesøk i drivhuset. Jeg trenger vel ikke å si at skravla gikk som vanlig - hadde den ikke gjort det hadde det virkelig vært noe å skrive om:-)
De som var samlet var: Edith, Charlotte, Mete, Juni, Ellea og ettehvert også Amo. Amo oppdaget først i går (fordi beskjeden kom så sent) at det var juleavslutning på skolen samtidig med samlingen i Vågsbygd Hagegale. "Å nei det er jo samtidig med Vågsbygd Hagegale" utbrøt hun, hvorpå sønnen repliserte "Er ikke jeg viktigere enn Hagegal damene mamma?"....:-)

Som vanlig spredde emnene seg over hele spekteret: Juleavslutning, juleball, strikking, juleblomster (og hvordan i alle dager tar man vare på en amaryllys slik at den blomstrer til neste år!), frø, sitrus tre , blogging og blokking på YouTube, osv. osv. Menyen bestod som seg hør og bør av pepperkaker og julegløgg - både med og uten rødvin.

Som lovet hadde jeg juletre, bittelite og falskt - men dog juletre, og Charlotte sørget for ytterligerer julestemning med hjemmelaget morell likør.

Som vertinne fikk jeg gleden av et mildt gavedryss som varmet:-) Fra Juni fikk jeg engelen Bjørnar ( jeg elsker engler). Navnet var det Charlotte som ga ham da hun umiddelbart mente at den så ut som en Bjørnar bakfra:-) Stakkaren ser hårløs ut her, pga den møke bakgrunnen, men han har svart hår. Fra Edith fikk jeg to vakre telyslykter, med snøfnugg. Både lyktene og Bjørnar ble prompte hengt opp i taket i drivhuset der de gledet oss resten av kvelden. Fra Charlotte fikk jeg trådholder fra Gros Hage. Vakker og praktisk liten sak, og enda vakrere ble den med den nydelige påskriften fra Charlotte.
Et av kveldens emner var strikking og Metes dille på å strikke luer. Her var det temaer som : hvilke butikker er "livsfarlige", noe som lød underlig kjent men kanskje i forbindelse med en annen dille?:-) Mete var så vennlig å ta med seg noen av resultatene av dilla hennes, og Charlotte var så elskverdig å ta på seg jobben som modell:-) Jippi! Enda en julegave i boks:-)

Og hvis noen skulle lure.......slik hadde det sett ut dersom du hadde tittet inn gjennom døren i drivhuset. Å så koselig!.........eia var jeg der........Men det var jeg jo:-) og det er jeg glad for!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Veeeeldig koselig, var det ja. Det er en drøm av et drivhus du har fått deg.
Modell og modell-fru blom.. ser mer ut som ei forskremt bakgårdskatte, spør du meg.

Skal komme med ny dato til neste møte i kveld, tenker jeg.

elle-melle sa...

Takk for igår alle sammen. Det er så koselig og treffes med dere. Og drivhuset ditt Ellea - ja æ sier bare sukk og stønn og hadde æ bare hatt de sånn!