lørdag 6. juni 2009

Vågsbygd hagegale er 1 år!!!!!!!!!!!!

Tenk det da! Guri malla.

Jeg synes det er helt utrolig at vi fremdeles er oppe og går. Mange foreninger sliter med å få det til. Men vi har altså holdt på i 1 år. Og jeg er så utrolig imponert over alle som er med. En mer positiv og lettvindt gjeng skal du lete lenge etter. Vi har ingen skrevne regler. Ingen formenn eller sekretærer. Vi gjør alle det vi må for at vi skal ha det hyggelig sammen. – Og det har vi!

Og jeg håper inderlig at det blir enda flere møter framover.

Det er selfølgelig plass til flere hos oss. Kjenner du noen eller er du ikke allerede medlem så er det bare å sende en mail til meg. Eller kontakte noen av de andre medlemmene. De eneste reglene vi har er vel at en må være veldig snill og grei. Glad i hage og planter. Har du en krukke eller en skog. Samma det!!

Minner om turen til Flor og Fjære Lørdag 27. Mer info kan leses her. For de som ikke har betalt kan pengene settes inn på kontnr: 3090.10.81774

Vi kjører tidlig herifra. Tror vi kjører tre biler. Er du usikker på hvem du skal sitte på med så ring meg eller noen av de andre hagegale. :-)

10 kommentarer:

Red Hobbitt sa...

Gratulerer med jubileet!

Ellea sa...

Hurra for oss!!!

AnitaH2 sa...

Det var da et kjapt år? Godt eksempel på at tida flyr når man har det morro?

Mete sa...

Fy filler'n så bra! Jeg har bare vært med i 9 mnd - et svangerskap, gitt. Og det hr gått mye fortere enn de andre svangerskapene mine!

Hurra for oss! Og la det bli mange flere år!

Dumt jeg ikke fikk til Flor og Fjære-turen, men skulle vi prøvd oss på et aldri så lite møte før eller etter det?!? Er så lenge siden sist! Kan godt være hos meg...

AnitaH2 sa...

Kan jo ta BÅDE før og etter? Jeg har ikke vært hos Mete og dessuten vil jeg se Charlottes dam?

Ellea sa...

Jeg er bortreist i morgen og neste tirsdag dersom det er tenkt at vi skal bruke tirsdag som vanlig. Andre dager er jeg tilgjengelig:-)

TurboLotte sa...

Vi kan godt være hos meg. Ikke noe problem hvis dere ikke er litt lei av plassen her da.
Vi behøver jo ikke ha det en tirsdag. Men hva med torsdag i denne uka da?

Kristin sa...

sent på nett som vanlig. Jeg vil gjerne treffes både før og etter. Er det for langt til Søgne???????? Her finnes et rotehue, med tilsvarende hage. Kan besøkes og kan bli med fra Onsdag til og med tirsdag i neste uke

AnitaH2 sa...

Klar hvis det blir noe i morgen, jeg! Spesielt hvis noen fikser litt bedre vær...

Ellea sa...

Blir det i dag kommer jeg gjerne. Jeg får rektruttert et nytt medlem også, så det hadde vært fint å vite om det blir i dag.