onsdag 1. april 2009

Marsmøte gjennomført! - Oppdatert.

Det er ikke bare hagegale som venter på våren nei. Her er et eksempel på noen andre som sitter å venter på at ting skal begynne å spire å gro.. eller om de venter på noen fugler som skal prøve seg på den fuglemateren der- er usikkert. Men ute i hagen er de lell!

Anyhuuuuuu....
Møtet hos Titti i går var som vanlig kjempekoselig. Unødvendig å nevne at det er en kamp om å få spurt alle spørsmål en har spart opp. Faren for digresjon, bare man trakk pusten lå tykt i rommet. Her ble alt diskutert igjen..

Hot tema denne mnd: Gjødsel.. har det noe å si? Hest, ku, kunstig, blå-grønn.. hva?
I det hele tatt. Noen svar fikk vi vel egentlig ikke annet enn at Helgjødsel er en fin ting. Eller, man tager hva man haver.. haver har vi jo. ha-ha...

Ellers så er også jord et tema. Billig gjord-dårlig gjord. Rett og slett.

Ellers vil vi på TUR! Vi tenker på å ta en tur til Flo og Fjære i Stavanger. Edith tar på seg ansvaret for å kontakte dem og høre om ledig tid. Vi kjører da bil bort. Vi stur de bilene vi har og reiser tidlig om morgenen. -Edith har booket!!! Info som følger.
Dato: 27.06.09Tid for avreise: 12:00:00Oppmøte på Skagenkaien senest 10 minutter før avgang.Reisen gjøres med båten Rygerfjord fra Rødne Fjord Cruise.Ankomst hos Flor & Fjære: 20 minutter etter avgang fra kaienRetur kl. 16:30:00

Neste møte er planlagt til å være hosAMO den 28 April Kl 1900.
Vi satser da steinhardt på at hennes fantastiske Magnolia da står i full blomst. Hvis ikke får vi løpe rundt å føne og lyse på den så den gjør det. Her er det tross alt vi som bestemmer.. ha-ha.

3 kommentarer:

Ellea sa...

Wow! Var turen på plass allerede. Jeg gleder meg stort!!!!

Mete sa...

huhei!

Her går det unna!

Koselig møte i går - og nå er Nicotianaen priklet :-) Takk tAKK Takk!

Kristin sa...

Treig på blogg og treig på svar, men gleder meg også stort til turen. Denne har jeg hatt lyst på i mange år, men aldri fått rotet meg til.
Første år med drivhus, og er helt opphengt. Her får jeg ikke "pauser" om det regner engang :-) Akkurat like koselig alltid.