onsdag 17. desember 2008

Eeeeen gang til!!

Som så godt beskrevet i forrige innlegg, så er jo ord overflødige.

En utrolig koselig kveld. Minimalt med stress, maksimalt med kos. Noen manglet jo desverre. Men håper vi er fulltallige neste gang.

Men som sagt, så var det ikke mangel på skravling om alt mulig. Men det er tydelig at frøsesongen nærmer seg... Ellea har begynt for fullt allerede. Deilig å sitte blandt julemusikk og erteblomstspirer. Ikke mange får oppleve det nei.

Men vi i Vågsbygd Hagegale, er jo priviligerte i den forstand. Galskapen tar fullstendig overhånd noen ganger, og resultatet blir slike ting.

Som Ellea sa: "Kommer politiet å arresterer meg, hvis jeg planter poteter under verandaen?" Nei.. her er det bare å sprenge grenser. Prøve nye ting, og se hva som skjer.

Som jeg har sagt før, ingen må fortelle mine planter at det er noe som heter surjordsplanter og kalkholdigjordsplanter.... det har de aldri hørt om. Og de trives i skjønn armoni, villt uvitende om hagingens mange vanskelige regler.

Her er noen flere bilder fra kvelden.

juledrivhus

Neste møte blir hos meg den 20 Januar. Kl 19.OO.

E-mail meg for veibeskrivelse. Eller hvis det passer dårlig.

3 kommentarer:

amo sa...

Takk for i går. Veldig hyggelig som vanlig. Så har jeg satt av dagen i januar, regner ikke med at skolen skal ha noe da!

Ellea sa...

Du kan få sagt det du Charlotte!!:-))

Mitt problem er at jeg vet at 20.januar er jeg i Stavanger!:-( Håper inderlig at flere har problemer med den dagen slik at jeg ikke går glipp av noe!!

Charlotte sa...

Ja det må vi gjøre noe med!!